MARTINA ŠARIĆ: Nekoliko pitanja za Borjanu Krišto

Borjana Krišto je vladarica Hercegbosanske županije, sve što se događa u HBŽ ide po njezinoj direktivi, Čović ispunjava želje isključivo “svetoj teti” Borjani. Čije interese zastupa ‘stožerna’ stranka Hrvata tj. ‘partija donedavnih Jugoslavena’ u vrhu stranke?
Ta stranka vlast drži tolike godine, avioni letaju po Livnu kad je upravo ova Draganova lutkica postala predsjednica Federacije, pa šta nam je dobro ona donijela osim što smo postali najnerazvijenija županija, a narod pobjegao s kartom u jednom smjeru?
Gledamo prepucavanja tj. vašu predstavu za javnost, u zadnje vrijeme sa SDA, kao nemate partnera u Federaciji?!
A SDA kroz sve ove silne godine nije bio problem, sad odjednom je?!
Zanimljiva ste vi partija, bliži vam se kraj, pa morate malo baciti kost među narod da se skrene pozornost sa silnog kriminala prema Hrvatskom narodu s vama na čelu.
Misa u Sarajevu, napadi na kardinala Puljića? Dragan Čović vodi hrvatski narod, on je morao biti na misi, nije moglo biti izgovora ili bi se on pridružio možda onima koji veličaju petokraku, jer upravo on je se s tom istom petokrakom ponosio?
Sad neka Borjana odgovori na par pitanja jer narod mora znati istinu, a ona kao vladarica HBŽ mora znati odgovore na sve sto se događa u našoj županiji.
Na tim pozicijama ste da zastupate interese naroda.
1. Zašto vlasti u HBŽ još uvijek nema?
2. Koliko je ljudi ostalo bez posla u našoj županiji zbog koronavirusa i šta ste poduzeli?
3. Koliko je naroda iselilo iz HBŽ u zadnjih nekoliko godina?
4. Šta ste dobro donijeli Hrvatskog narodu (dugo obećavanog ‘trećeg entiteta’ nemamo, dugo obećavanu promjenu Izbornog zakona nemamo…)?
5. Koji su rezultati vašeg rada kroz sve ove godine nedodirljive vladavine osim kriminala, korupcije…?
Martina šarić