MARTINA ŠARIĆ: “Stožernici” su ti koji svake izbore redovito pokradu!

Stožerna hadezeovka Lidija Bradara je poručila “političkom Sarajevu”: Puna su vam usta zločina u Republici Srpskoj, a znate li gdje su Buhine kuće? Mislim da bi odgovor na njezino pitanje najbolje znao Dragan Čović, koji je za vrijeme rata bio negdje daleko od prve crte. Žalosno je da hrvatski narod u Bosni i Hercegovini predstavlja Jugoslaven, koji i ne zna šta je rat.
Manipuliraju i lažu. Samo da skrenu pozornost s Draganove proslave dana Republike SrpskeDragan sve radi iz ljubavi prema Miloradu Dodiku, njegov osobni interes i ništa drugo. Što branitelji nemaju nikakvih prava to ga ne zanima, a mnogi su svoje živote dali za svoju zemlju.
Diana Zelenika, iz Devedesetke, žena koja nema afera iza sebe, poštena, iskrena, a cijeli rat provela u Mostaru na prvoj crti, u ratnoj bolnici, braneći BiH. Za Kolindu i Plenkovića nije dovoljno dobra Hrvatica, pa njezino mišljenje nisu htjeli ni poslušati.
Ovo je naša BiH. Dragan Čovic je “dobročinitelj” iako nije bio u ratu. Rastjerao je hrvatski narod. Manipulira, laže, pljačka… Na portalima pišu tekstove kako su njihovi promatrači napuštali biračka mjesta da bi omogućili drugim strankama da kradu u Hercegbosanskoj županiji, a oni su ti koji svake izbore redovno pokradu!
A Diana Zelenika većini ne odgovara iako je poštena, iskrena, najveći borac protiv kriminala, branila BiH za vrijeme rata, riskirajući vlastiti život.
Žalosno, ali istinito!