Mate Rimac otvara razvojni centar u Splitu, razvija novi automobil i traži više od sto novih zaposlenika

r

Rimac Automobili i osječki Fakultet elektrotehničke pokrenuli su prvi automotive smjer u elektrotehnici i računalstvu, objavio je Mate Rimac na svom Facebook profilu.
Najavio je i otvaranje razvojnih centara u Splitu i Osijeku.
“Što se ureda tiče – koliko znam smo (pred koji dan) odlučili za lokaciju te je sad krećemo uređivati. Prve kolege u Osijeku su već zaposleni (mislim trojica) i već su bili na prvim edukacijama u Zagrebu. Uz Osijek istovremeno pokrećemo i razvojni ured u Splitu gdje je također lokacija već unajmljena i prve kolege rade već na aktualnim projektima mjesec-dva”, piše Rimac.
Napominje i da je tvrtka dostigla gotovo 300 zaposlenih, te da kreću u zapošljavanje više od 100 novih radnika koje će raditi na razvoju novog automobila, novih bicikala, nove pogonske, baterijske i infotainment sustave.
“Nadam se da ćemo biti u stanju ostvariti našu viziju i da će sve lokacije rasti te da ćemo uskoro otvarati nove lokacije. Imamo velike planove, ali kao i uvijek – napominjem da smo tek na početku našeg puta i da nas pravi posao tek čeka. 2018. će biti zanimljiva i presudna. Držite nam fige”, stoji u statusu koji je Rimac objavio na svom Facebook profilu.

Slobodna Dalmacija