MERSIJA VARUPA: Da nije tužno bilo bi smiješno!

FOTO: Mersija Varupa, visoravan Kruzi, Livno

Livanjsko selo Kruzi blizu mjesec dana je uslijed snježnih padalina bilo potpuno odsječeno od ostatka općine. No, nakon apela mještana, pripadnici Federalne uprave civilne zaštite su u subotu u koordinaciji s gradonačelnikom i livanjskom Civilnom zaštitom angažirali stroj i očistili put. Kako je za N1 kazala Majda Kovač, glasnogovornica Civilne zaštite, u deblokadi puta korišten je bager lokalnog komunalnog poduzeća.

”Put je sada prohodan”, kratko je rekla Kovač. Naime, nakon obilnih sniježnih padalina u ovom dijelu Bosne i Hercegovine, nastupile su brojne poteškoće u komunikaciji s udaljenim seoskim područjima. TVN1

Obilna kiša je odradila najveći dio posla u čišćenju Livna od snijega!

PORUKA ZA PORTAL (DEMANTI) / Mersija Varupa, selo Kruzi, Livno, petak 01.02.2019. vrijeme 20:30 sati: Pozdrav sa Kruga, evo kakvo je stanje kod nas, visina s njega 1 metar pa se pitamo kada će Civilna zaštita stići do nas jer su krenuli prije 15 dana po, jeli, čizme, kabanice, pakete, … ali još ih nema, ako nisu prije stigli do svojih rođaka ili prijatelja!

PORUKA NA PORTAL Petak, 01.02.2019. vrijeme 23:46 sati: Kao što su obećali nadležni iz Općine čistit put do Kruga, samo umjesto stroja poslali kišu da pročisti! Da nije tužno bilo bi smješno!

Na slici se vidi da je najveći dio posla odradila – kiša!