Migranti ponovno pustoše kuće u Crvenom Grmu

Nakon nedavna divljaštva migranata u Crvenom Grmu, gdje su u jednoj obiteljskoj kući uništili sve što se uništiti moglo i pobacali križeve, izgleda kako su tamošnje kuće ponovno na meti.

Naime, na adresu portala Bolji Ljubuški stiglo je pismo obitelji, kojoj su, u mjesec dana, migranti čak dva puta provalili u kuću, piše Iks portal.

„Prije mjesec dana provalili su nam u kuću u Crvenom Grmu. Inače, živimo u Zagrebu i upravo smo taj dan pošli u Crveni Grm na odmor, a dočekalo nas je užasno stanje. Prije nekoliko dana priča se, nažalost, ponovila. I bez obzira na to što je jedan član naše obitelji bio tu, odnosno otišao je iz kuće na nekoliko sati, po povratku je imao što vidjeti. Migranti, po svemu sudeći, ne prezaju od toga da bi mogli nekoga zateći u kući pa se pitamo kakva je sigurnost ljudi koji žive u ovom mjestu“, stoji u pismu.

Ova obitelj nadalje ističe kako je bio pokušaj provale i u kuću njihovog strica. Migranti su, tvrde, pokušali provaliti u prizemlje, a u daljnjem činu omeo ih je alarm te su pobjegli.

O svemu navedenom, kako kažu, obaviještena je i policija.

„Čudimo se kako se policija nije očitovala o ovom slučaju. Možda ne žele da se stvara panika u narodu, bez obzira na posljedice. Očito se treba dogoditi nešto još gore“, navodi ogorčena obitelj.

Dnevnik.ba