Mladen Stojanović imenovan je za zamjenika glavnog tužitelja Hercegbosanske županije

Visoki sudsko i tužiteljsko vijeće BiH (VSTV BiH) imenovao je Mirsada Bilajca za glavnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Bosansko-podrinjske županije, a Sofiju Vrdoljak za suca Županijskog suda u Livnu.

Mladen Stojanović imenovan je za zamjenika glavnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Hercegbosanske županije, a Mirjana Đerić i Sabina Beganović za zamjenike glavnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

VSTS je imenovao Jezdimira Spasojevića za zamjenika glavnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije i Livnjaka Amara Osmančauševića za stručnog suradnika u Općinskom sudu u Sarajevu.

Imenovani nositelji pravosudnih dužnosti na dužnost će stupiti 1. prosinca, priopćeno je iz VSTV-a.

Pri donošenju odluke o imenovanju VSTS navodi kako je uzeo u obzir stručno znanje, radno iskustvo i radne rezultate, stručne sposobnosti zasnovane na dosadašnjim rezultatima u karijeri.

MLADEN STOJANOVIĆ – Tel. 034 202-899

e-pošta: mladen.stojanovic@pravosudje.ba

Rođen 26.01.1960. godine u Livnu. Pravni fakultet završio u Mostaru, gdje je diplomirao 1986. godine. Pravosudni ispit položio 1997. godine.

  1.  se zapošljava u Poreznoj upravi u Livnu, gdje radi na mjestu financijskog inspektora
  2.  je imenovan za Ministra pravosuđa i uprave u Vladi HBŽ
  3.  je imenovan za zamjenika Općinskog javnog tužitelja u Općinskom javnom tužiteljstvu Livno
  4.  imenovan je Odlukom VSTV-a BiH za Kantonalnog tužitelja u Kantonalnom tužiteljstvu Kantona 10 Livno, koju funkciju obnaša i danas

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply