Mladenci od bogatog ujaka dobili veliki iznos na dar, a onda su se neugodno iznenadili

Nakon vjenčanja suprug i ja otvorili smo poklone i čestitke. Otvorila sam čestitku od suprugove ujne i ujaka i napisali su nam ček na 160 funti (što je više od 1370 kuna) – počela je mladenka

Jedna mladenka prepričala je neugodnu zgodu s ujakom koji im je zbog vjenčanog dara djelovao velikodušno, da bi na kraju ispao popriličan škrtac.

Anonimna mladenka za koju se vjeruje da je iz Australije priču je otkrila na Facebooku. – Nakon vjenčanja suprug i ja otvorili smo poklone i čestitke. Otvorila sam čestitku od suprugove ujne i ujaka i napisali su nam ček na 160 funti (što je više od 1370 kuna) – počela je mladenka. Bili su ugodno iznenađeni iznosom, no mislili su da je sve u redu jer ujak dobro zarađuje. A onda…

– Tri mjeseca poslije nazvao nas je “velikodušni” ujak i rekao da je mislio napisati ček na samo 16 funti te da mu moramo vratiti 144 funti. Pa tko to radi? – u nevjerici je mladenka, koja tvrdi da ujak i njegova supruga nisu u financijskim problemima. Ujakova sestra, majka njezina supruga, bila je bijesna zbog njegovog poteza, prenosi The Sun.

– Vratili smo sve jer nismo htjeli ni peni od njega – poručila je mladenka. Mnogi korisnici Facebooka podržali su je. – Bez riječi sam. 16 funti za vjenčani dar? Zezate me?! Neki ljudi nemaju srama – napisao je jedan korisnik.

www.vecernji.ba