MNK Seljak Livno-Bus više nije član najvišeg ranga natjecanja

“Nešto je trulo u državi Danskoj”

Slavni pisac William Shakespeare je u svom velikom djelu i slavnoj drami “Hamlet” napisao spomenutu izjavu. Pronašli smo poveznicu s trenutnim stanjem u našem klubu. Mnogi su pomislili da “Seljaku” nakon ispadanja iz Premijer futsal lige BiH slijedi propast, trulež. Iako smo razočarani ispadanjem i svjesni da smo podbacili ima mnogo pozitivnih stvari koje se događaju u našem klubu.

Naš omladinski pogon je nešto s čime se možemo ponositi. U dužno poštovanje svima riječ je o najboljem omladinskom pogonu u državi kada je u pitanju Futsal. Juniori su jedina neporažena momčad u državi i očekuje ih nastup u završnici gdje će se boriti za naslov prvaka države.
“Baby Seljak” je možda i najljepša priča našeg kluba. Prekrasno je vidjeti djecu i mališane kako uče svoje prve futsal korake upravo u našem klubu. Broj upisane djece dovoljno govori, 4️⃣1️⃣! Danas su naši dječaci gostovali u Širokom Brijegu i odigrali dvije utakmice.

U prvom susretu nastupala su djeca 2010. godište i mlađi, rezultat je bio 3:3. Naši dječaci su imali vodstvo 2:0 i 3:2, pred sami kraj primili su pogodak i susret je završen neriješenim rezultatom. Posebno veseli što su naši dječaci stvorili “mali milijun” prilika za pogodak, no falila je realizacija. Treba reći kako se vidi i sjajan rad domaće momčadi i bili su odličan protivnik. U susretu se istaknuo dječak koji je “čudo od djeteta” Ivano Krezo.

Kapetan i vođa naše mlade momčadi je postigao pogodak koji bi se sigurno vrtio na svim društvenim mrežama i prava je šteta što nije snimljen. U stilu Maradone od vlastitog gola je prešao sve protivničke igrače, zaobišao vratara i postigao pogodak. Sjajan je bio i Karlo Rančić, još jedan super talentirani dječak. Svi ostali dječaci su također bili odlični.

Nakon završetka prvog susreta na teren su izašli naši najmlađi dječaci, u dogovoru obje ekipe s obje strane su nastupili i neki dječaci koji su bili malo stariji. Sjajni su bili naši mališani, pokazali su veliku borbenost i pobijedili rezultatom 5:1. Svi redom su bili odlični.

 

🤝 Rezultat je sigurno najmanje bitan. Najbitnije da su dječaci sretni i zadovoljni. Zahvaljujemo se našem domaćinu iz Širokog Brijega na lijepom dočeku. Sve pohvale i za rad mladih trenera iz Herceg Sport koji rade sjajan posao. Zadovoljstvo nam je bilo danas gostovati u Širokom Brijegu. Verujemo i nadamo se da ćemo ubrzo imati priliku uzvratiti domaćinstvo. Bravo ekipa!

📸 Fotografija nakon pobjede naših dječaka, zajednička fotografija s našim prijateljima iz Širokog Brijega, fotografija s treninga održanog ovoga tjedna i video snimak lijepog pogotka Karla Perkovića.
Nitko kao “Seljak” iz Livna‼️

FB Seljak Livno

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply