Modni brend torbi iz Tomislavgrada i u pandemijskoj godini uspijeva zaraditi mjesečno 25 plaća

Emisija Radiotelevizije Herceg Bosne „Vrijeme je za goste“ večeras će ugostiti dizajnericu Mariju Perić, koja stoji iza uspješnog brenda torbi My Lovely Bag.

Gledatelji će imati priliku čuti i vidjeti kakav je put nastanka jedne torbice, od ideje do konačnog proizvoda, te što je motiviralo za pokretanje upravo ovog posla.

„Kao i svakoj ženi, tako su i meni cipele i torbe fetiš. Nisam bila zadovoljna s ponudom torbi koje sam mogla kupiti u dućanu, pa sam došla na ideju da sama sebi napravim torbicu. Budući da nisam znala šiti, pronašla sam šnajdericu koja je po mojoj zamisli sašila torbu i tako je krenula My Lovely bag priča, prije točno deset godina“, objašnjava Marija, dizajnerica danas poznatog brenda torbi koje su osvojile europsko tržište.

Gledateljima će otkriti kako i zašto su torbice iz Tomislavgrada osvojile žene u BIH, Hrvatskoj, Češkoj, Crnoj Gori, Srbiji, Makedoniji, (zemljama u kojima se nalaze njihovi prodajni dućani), ali i ostatku Europe, preko online prodaje.

Svi ljubitelji mode znaju da je predstavljanje kolekcije u Milanu zaista poseban trenutak u karijeri svakog dizajnera, pa tako i Marija upravo kao krunu dosadašnjeg rada ističe sudjelovanje na Milan Fashion Weeku prošle godine, na kojemu je MLB bio prvi bh brend koji je dobio priliku za to.

Vidjet ćemo i torbe za kojima su „poludjele“ žene nakon prikazivanja na ovom modnom događaju.

Ručno rađene torbe, sa vrlo malo strojne obrade, od visokokvalitetnih eko materijala, od kojih neke materijale i sama dizajnira sa svojim timom, ono su po čemu se ove torbe razlikuju od ostalih na tržištu. Osim materijala, posebne i unikatne su i kopče koje izrađuju.

Gdje pronalazi inspiraciju za kolekcije, kako uspijeva opstati u doba pandemije i prodajom torbica zarađivati 25 plaća mjesečno, s kojim influensericama voli surađivati, samo su neke od brojnih tema o kojima će večeras razgovarati sa Snježanom Delić, urednicom i voditeljicom emisije „Vrijeme je za goste“.