Modrić ovom gestom pokazao veličinu i dirnuo svijet!

Treba istaknuti i kapetana Luku Modrića koji se lavovski borio, vodio ovu momčad do velike pobjede, a još je postigao i predivan pogodak

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je odigrala spektakularnu utakmicu i pobijedila Argentinu s 3:0. Bila je to fantastična utakmica vatrenih, sve je sjajno funkcioniralo: izbornik Dalić odlično je vodio utakmicu, a ama baš svi igrači odigrali su jako dobro.

Treba istaknuti i kapetana Luku Modrića koji se lavovski borio, vodio ovu momčad do velike pobjede, a još je postigao i predivan pogodak koji je prelomio utakmicu. – Ovo je bilo sjajno, mislim da smo odigrali izvanrednu utakmicu te da smo bili bolja utakmica na terenu. U prvom poluvremenu smo promašili nekoliko dobrih prilika, ali smo zato u nastavku bili odlični.

Pogreška vratara nam je pomogla, naravno, ali smo zaslužili, rekao je Modrić nakon susreta. Jučerašnja utakmica pratila se u cijelom svijetu, nitko nije želio propustiti dvoboj Luka Modrića i Lionela Messija, a na kraju je slavio hrvatski LM10 koji je nakon susreta pokazao svoju veličinu. Naime, kao pravi gospodin i veliki igrač stao je u obranu Messija.

Dok su se drugi naslađivali, smišljali smiješne zafrkancije na račun velikog Argentinca i natjecali se tko će više udariti po njemu, Luka ga je hvalio. Time je oduševio navijače Argentine i Barcelone, ali i mnoge druge. – On je nevjerojatno dobar igrač, ali ne možete očekivati da će sve sam napraviti.

U nogometu vam je uvijek potrebna podrška suigrača, kazao je Modrić pa dodao: – Meni je on izgledao jako dobro, ali mi smo se odlično branili protiv njega. Zatvorili smo sredinu terena i spriječili da lopta dođe do njega. A kad smo uhvatili pravi ritam, preuzeli smo kontrolu, zaključio je hrvatski kapetan. I tim branjenjem Messija Luka je zaslužio svako poštovanje.

www.vecernji.ba