Modrić prvi put progovorio za srpske medije i otkrio: I ja sam to prošao

Srpska televizija Prva u emisiji “Lično, nezvanično” napravila je prilog iz Madrida o Luki Joviću, nogometašu kraljevskog kluba. U prilogu se pojavio i hrvatski kapetan Luka Modrić za kojega srpski novinari navode da mu je to prvi intervju za njihove medije.

Luka je pristao na razgovor jer je tema njegov mlađi suigrač i imenjak. Modrić je prvo ispričao kakve je savjete dao Joviću. – Nije bilo previše savjeta osim onih osnovnih. Tu sam mu na raspolaganju za što god treba. Luka je mlad, ima dosta pitanja, normalnih pitanja u vezi s ekipom. Rekao sam mu da što god mu treba, što se kaže, u podne, u ponoć, da mi se javi, drage volje ću mu pomoći ako mogu – rekao je Modrić.

Modrić je dodao da je Real najveći klub na svijetu i da igrači trebaju biti sretni što nose bijeli dres. – Luka treba uživati, maksimalno raditi na svakom trening i na svakoj utakmici. Ima sve predispozicije da postane odličan igrač, talentiran je jako i na njemu je da radi – rekao je Modrić.

Luka se prisjetio i svojih prvih dana u Madridu. – Ja sam prošao ono što on sada prolazi, prve godine, kada ne igraš standardno… Ljudi misle da je nogomet kao Football Manager (poznata kompjuterska igra op.a.) i da se tek tako stvari događaju i igrači mijenjaju. Luka mora biti strpljiv, raditi i na njemu je koliko će željeti uspjeti u Realu – zaključio je Modrić.

www.vecernji.ba