Mostar: Mladić prijeti da će se raznijeti ako mater još jednom podgrije sarmu

Jutros je policija u Mostaru zaprimila uznemirujući poziv mladića koji tvrdi da će se raznijeti u obiteljskom  stanu.

sarma

Kao razlog za ovaj potez očajnika navodi da je njemu i ocu obećano ima tri dana da se više sarma neće podgrijavati za ručak. Policija je ubrzo okružila zgradu, ali mnogi misle da je već kasno jer se iz stana širi miris kiselog kupusa. Pregovarački tim je ubrzo stupio u kontakt sa rastrešenim mladićem koji u potresnim pregovorima kaže da već 10 dana obitelj  jede sarmu, šape i breskvice, piše “Ters“…

Kao znak dobre volje u pregovorima mladić je pojeo jednu sarmu bez kupusa, ali dalje od toga ne ide.

Novinari su dobili kratku telefonsku izjavu od mladića:

“10 dana ja i ćaća trpimo teror, a sve zbog materinog šteta je bacit. Imam vjetrove češće od udisaja, a stari je misleć’ da se riješi *e*enih šapa umal fasovao šećer sa 60 g. Ono malo dva dana dok je bilo francuske salate i pečenja se moglo i trpiti. Nestalo nam je i gastala, a i smrzošmo se jer stalno zračimo zbog “plinova”… starom su i 2 štiglića crkla. Ne izlazimo dok mater ne baci sarmu i razoruža bačvu iz podruma!”

Mater je novinarima samo kratko kroz suze na telefon poručila: “Ja je bacit neću, kupus nam nikad nije bio ljepši… eno je dobra ko prvog dana. A kolačine mogu i za Uskrsa ostat.”

Nedugo nakon toga mladić je kroz prozor izbacio kutiju od cipela punu šapa nakon čega su se čuli majkini krici. Pregovarački tim je od “Gage” naručio dvoje filete čime pokušavaju namamiti mladića da izađe iz stana.

NAPOMINJEMO: Tekst je satiričnog karaktera!

Haber.ba