Mostarsko Sveučilište predstavit će se u Livnu

Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa, najavili su sa mostarskog sveučilišta.

Sveučilište u Mostaru, u suradnji s nadležnim županijskim ministarstvom, organizira smotru za buduće studente koja će biti održana u Livnu, 28. ožujka, u športskoj dvorani Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića, u 11 sati.

Na smotri će se učenicima završnih razreda srednjih škola i svim zainteresiranim, predstaviti Sveučilište, i to: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa, najavili su sa mostarskog sveučilišta. Do sada je smotra Sveučilište u Mostaru održana u Zapadnohercegovačkoj županiji, a bit će organizirane i u Srednjobosanskoj, Posavskoj i Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

 

Bljesak.info