U MOSTARU ODRŽAN NOGOMETNI SPEKTAKL

1

Humane zvijezde Hrvatske i ekipa Dompesa odigrali su humanitarnu nogometnu utakmicu Pod Bijelim brijegom u Mostaru. Susret je organiziran u sklopu akcije potpore izgradnji Studentstskog doma, pučke kuhinje i Centra za dijalog u izgradnji „Dompes“ iz Mostara, a završio je rezultatom 5:5.
Zaigrala su brojna poznata imena među kojima su: Goran Vlaović, Kruno Jurčić, Amir Kazić Leo, Slaven Knezović, Ivan Šurjak i drugi.
Utakmicu je pratio i velik broj gledatelja.
„Dompes mi se sviđa zbog ideje da se pomogne ljudima kojima to zaista treba. Na utakmicu sam došla kao podrška, uvijek sam za bilo kakav vid pomoći, a ovim donacijama pomažem mladima. I sama studiram i znam koliko znači kada ti netko odluči pomoći. Upravo zbog tih mladih treba podržati događaje koje organizira Dompes, svi trebaju imati priliku za obrazovanje “ poručila je Stela Radojević, studentica druge godine Engleskog jezika i književnosti.
Izgradnju Dompesa, koja se financira isključivo dobrotvornim prilozima, započeo je mostarski Franjevački samostan sv. Petra i Pavla u siječnju 2015. godine, a završetak je planiran za 5. rujna 2017. na blagdan sv. Terezije.