Muhamed (35) voli Iris (80): “Čim sam je vidio, znao sam da je to prava ljubav”

Mohamed Ahmed Ibriham (35) je oborio britansku baku Iris Jones (80) iz Somerseta s nogu kad su se prošle godine upoznali na Facebooku, a ona je otputovala u Egipat kako bi bila s njim.

“Bio sam jako nervozan, ali u trenutku kad sam je ugledao, znao sam da je to prava ljubav. Jako sam sretan čovjek što sam pronašao ovakvu ženu”ispričao je.

Mohamed je prije radio kao inspektor za zavarivanje, ali je odustao od posla kako bi provodio vrijeme s Iris kada je došla u Kairo.

On živi u trosobnoj kući s roditeljima, dvije sestre i bratom koji su svi mlađi od njega, ali je uvijek žestoko negirao da je s Iris zbog njezina novca ili britanskog državljanstva.

Iris, bivša čistačica, živi u kući vrijednoj od 220.000 funti i snalazi se s mirovinom i invalidninom od 200 funti tjedno.

“Nije me briga gdje živimo ni koliko je bogata ili siromašna, samo želim biti s Iris. Znam da je Britanija prekrasna zemlja i puno ljudi želi tamo ići, ali ne smeta mi. Spreman sam živjeti s njom bilo gdje u svijetu”, objasnio je Mohamed.

Mohamed je otkrio da je tijekom njezina posjeta Egiptu Iris odveo kući na večeru, gdje je provodila vrijeme s njegovom majkom. (dva)