MUP HBŽ: Prometna nesreća u mjestu Lopatice kod Livna sa smrtno stradalom osobom

Dana 5.6.2022. godine u 18,20 sati dogodila se prometna nezgoda na putnom pravcu Livno – Golinjevo, u mjestu Lopatice, Livno sa smrtno stradalom osobom i pričinjenom većom materijalnom štetom.

Očevid su obavili djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ – u sjedištu, Policijske uprave i Policijske postaje Livno zajedno sa Županijskim tužiteljem.

Sudionici prometne nezgode su M.P., rođen 1985. godine u Livnu, nastanjen u Lopatincu, Livno, upravljao m/v Opel Astra, reg oznaka 043-J-303  i  Ivan Miloloža, rođen 1998. godine u Livnu, nastanjen u Bilom Polju, Livno, upravljao motociklom marke Kawasaki, reg.oznaka A61-E-501, djelatnik – policajac Policijske postaje Livno, koji je smrtno stradao.

U 21,45 sati po nalogu tužitelja  M.P. je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje Policijske postaje Livno zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz članka336. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine “Teška kaznena djela protiv sigurnosti prometa”.

Tijelo smrtno stradalog I.M. je smješteno u mrtvačnicu gdje će se obaviti obdukcija. Navedeno vozilo i motocikl dovezeni i parkirani u krug Policijske postaje Livno.

Daljnji operativni rad u tijeku. (MUP HBŽ)

U nesreći u Livnu poginuo mladi policajac / “Jutros smo se vidjeli, a sad te više nema”