Na idiličnoj obiteljskoj fotografiji nekoliko godina kasnije otkrili nešto jezivo

Naizgled idilična obiteljska fotografija izazvala je jezu kod članova obitelji djevojke po imenu Rhynnice Trelfa koja je, nekoliko godina nakon što je snimka nastala, otkrila na njoj nešto zastrašujuće.

Fotografija je snimljena još 2011. godine kada je ova obitelj bila na izletu u blizini engleskog Manchestera, odnosno u predjelu Dovestones Reservoir, a trenutak su odlučili ovjekovječiti fotografijom kraj jezera. No, trebale su proći godine da sada 28-godišnja Rhynnice Trelfa shvati što se na fotografiji još nalazi.

Naime, iza skupine na zidiću se nalazi ruka nepoznate osobe koja je prestrašila ovu mladu majku. – Uhvatila me jeza, počela sam plakati, a knedla mi je stajala u grlu. Znam da tada nitko nije bio iza nas.

Imamo još jednu takvu fotografiju koja je nastala nekoliko sekundi kasnije, ruke nema nigdje – ispričala je 28-godišnjakinja koja je preko društvenim mreža odlučila potražiti stručnjaka za paranormalne aktivnosti kako bi joj objasnio ‘tajanstvenu ruku’.

 

Ova majka vjeruje kako je ruka pokazivala na mladića u sredini fotografije koji je tragično preminuo prošle godine. Krenula je istraživati te je otkrila kako mjesto na kojem su se fotografirali ima mračnu povijest smrti.

 

Naime, isti dan kada je fotografija nastala, tijelo mrtve žene pronađeno je u blizini. Nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama, 28-godišnjakinji se javilo nekoliko medija koji tvrde kako ruka pripada ženi mladića s kojim je Rhynnice zagrljena, odnosno ocu njezina djeteta.

– Otac i ja kasnije smo otkrili kako je isti dan na istom mjestu pronađeno tijelo jedne žene. Zapitala sam se je li to poruka s druge strane. Vjerujem da je ‘duša’ na fotografiji povezana s nama – uvjerena je Rhynnice Trelfa.

www.vecernji.ba