Najnovije vijesti o nesreći na Borovoj glavi

Dana, 10.03.2018 godine u 20,10 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putnom pravcu Livno – Šujica, na prijevoju Borova Glava, u kojoj su tri osobe smrtno stradale, jedna osoba je zadobila teže tjelesne ozljede, dok je na vozilima pričinjena veća materijalna šteta.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, MUP-a K 10 i Kantonalni tužitelj K 10, te tom prilikom utvrdili da su u prometnoj nezgodi sudjelovali, A.T. rođen 1994 godine u Tomislavgradu, upravljajući motornim vozilom marke “BMW” reg. oznaka E31 T 197, navedeni je tom prilikom smrtno stradao i M.D. rođen 1982 godine u Makarskoj, RH, upravljajući motornim vozilom marke “VW Polo” reg.oznaka ŠI 285 FG. Isti je smrtno stradao, suputnik u motornom vozilu marke “Polo” M.M. rođen 1989 godine u Bugojnu, nastanjen u Makarskoj također je smrtno stradao, dok je suvozač u istom motornom vozilu M.M. rođen 1966 godine u Bugojnu, nastanjen u Makarskoj, zadobio teže tjelesne ozljede, te je zadržan u Županijskoj bolnici u Livnu na daljnjem liječenju.

Tijela smrtno stradalih prevezena su u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija, daljnji operativni rad je u tijeku.

MUP HBŽ