“Najtužnija princeza” hospitalizirana, doktori su otkrlili u kakvom je stanju

Princeza Charlene od Monaka (43) hospitalizirana je u Južnoj Africi nakon što je pala u nesvijest zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u svibnju. U bolnicu u Durbanu primljena je pod pseudonimom, a sada je u stabilnom stanju.

“Njezino visočanstvo, princeza Charlene od Monaka, u srijedu kasno navečer hitno je prevezena u bolnicu nakon kolapsa uzrokovanog komplikacijama nakon teške infekcije uha, nosa i grla koju je zadobila u svibnju. Njezin liječnički tim je pregledava, ali su potvrdili kako je njezino stanje stabilno”, potvrdili su iz zaklade koja nosi njezino ime.

Charelene je prošli mjesec imala operaciju, a nakon nekoliko mjeseci vidjela je supruga, princa Alberta i njihovu djecu koji su bili uz nju tijekom oporavka. Podsjetimo, Chrlene Lynette Wittstock bivša je plivačica, a za princa Alberta od Monaka udala se 2011. godine. Strani mediji su nedavno ponovno počeli pisati o njihovom mogućem razvodu budući da je princeza u Monaku bila početkom godine, no princ tvrdi da ona ne može dočekati povratak kući. Prema navodima palače, Charlene se u Južnu Afriku zaputila kako bi podigla svijest o krivolovu nosoroga.

“Tijekom putovanja na afrički kontinent u sklopu misije očuvanja divljih životinja, princeza Charlene oboljela je od infekcije uha, nosa i grla koja joj ne dopušta dalje putovati”, rekli su tada iz palače. Par u srpnju zbog njezinog izbivanja nije proslavio ni desetu godišnjicu braka, a iako se službeno oporavlja od operacije princeza navodno u JAR-u traži kuću.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply