Najvruća veza na estradi: Nina Badrić ljubi jednog Livnjaka

Jedna od najuspješnijih hrvatskih glazbenica Nina Badrić, nedvojbeno spada u kategoriju onih čija slava prije svega proizlazi iz njezine blistave glazbene karijere. Nina nikada naslovnice nije punila skandalima iz privatnoga života, kojega vješto krije od javnosti. No, usprkos tome, javnost baš zbog njezina zvjezdanog statusa intrigira i ljubavni život ove glazbene dive. Šuška se odnedavno po estradnim kuloarima, kako je ova uspješna glazbenica sretno zaljubljena te da je sreću pronašla u zagrljaju kontroverznog poduzetnika Tina Brale, s kojim je mjesecima u ljubavnoj vezi.

Koliko u tim šuškanjima ima istine, teško je reći, s obzirom na to da je sama Nina prilično zagonetna kada govori o svom ljubavnom životu, a to pitanje često joj se postavlja te je se u javnosti nerijetko povezivalo s raznim muškarcima, kojima je do sada dodirna točka bilo to da su mlađi od nje. Lani se tako estradom proširila glasina da Nina ljubi jednog neimenovanog beogradskog menadžera. Nakon što se razvela od Bernarda Krasnića, Ninu su povezivali s glumcima Goranom Bogdanom i Jankom Popovićem Volarićem, no ona je te veze oštro demantirala.

”Ja sam samo jedanput bila u braku s mlađim i to će me vjerojatno pratiti cijeli život kao jedna predrasuda. Moje veze su prije toga bile nekako uvijek s muškarcima koji su bili stariji od mene i nekako više volim zrelost i iskustvo. Netko se sjetio i prenio vijest da sam u vezi s na primjer Goranom Bogdanom. Nikad s čovjekom nisam bila u vezi, nikad s čovjekom nisam ništa imala, nikad se s čovjekom nisam čak ni družila privatno”, rekla je Nina jedne prigode za IN magazin, a tada je i otkrila s kakvim bi muškarcem zaista voljela biti.

”Pametna žena priželjkuje pametnog muškarca. Sebe smatram pametnom ženom. Nije mi važno ima li pivski trbuh, je li proćelav, ima li kratke noge ili je li ostatku svijeta fizički neprivlačan, ako je meni dovoljno privlačan, privlačna njegova inteligencija, humor, duhovitost. Takav frajer me može privući. Evo, tko je takav, neka se javi”, poručila je tada otkrivši kako nije zaljubljive prirode te da je tek čeka netko s kime će se probuditi leptirići i klecnuti koljena. Je li toga nekoga doista dočekala u liku i djelu poduzetnika Brale, ostaje zagonetkom.

No, sasvim sigurno zagonetan nije život ovog osebujnog poduzetnika koji je između ostaloga blizak i s Budimirom Lončarom, budući da je rođak njegove supruge rođene Bralo. Ali i bez te rodbinske veze njegova biografija obiluje zanimljivostima. Naime, prema medijskim napisima Bralo je zagrebački poduzetnik koji je bogatstvo zgrnuo 90-tih prodajom kave na području bivše Jugoslavije, ali i na Cipru, Egiptu te Belgiji. Spominjalo ga se u javnosti i zbog šverca više od tri tone duhana, a spominjao se i kao sporni kupac državnog zemljišta na Mljetu davne 2006.godine, kada se u priču uplelo i dubrovačko Županijsko državno odvjetništvo koje je istraživalo navodnu protuzakonitu prodaju navedenog zemljišta za 12 kuna po četvornom metru. Govorilo se tada da se Bralo na natječaj javio kao jedini ponuđač, ali ugovor je na koncu raskinut jer dotični nije u potpunosti isplatio novac za zemljište uz more za koje se zanimao.

Tino Bralo podrijetlom je iz Livna, a svojedobno se hvalio poznanstvima s Vjekom Sliškom, Vanjom Bokanom, Acom Đukanovićem te Hrvojem Petračem i Andrijom Draškovićem, imena su ovo koja su se povezivala uz organizirani kriminal pa mora da otud Bralo vuče stigmu kontroverznog poduzetnika.

 

http://www.dnevno.hr/