Nakon Livajinog odlaska iz reprezentacije javila se njegova supruga Iris, objavila je znakovitu poruku

Kraljica Torcide, kako joj tepaju navijači, na svojem je Instagramu objavila znakovitu poruku koju nije objasnila.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se pred nove utakmice, a jedno ime nije s njima. Naime, Marko Livaja otkrio je jučer kako se oprašta od reprezentacije te tako uzburkao navijače koji o ovom njegovom potezu imali podijeljena mišljenja.

– Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti – napisao je Livaja na Instagramu jučer.

Nogometaš Hajduka jedna je od glavnih tema zbog te odluke, a sada se o svemu oglasila i njegova supruga, manekenka Iris Livaja. Kraljica Torcide, kako joj tepaju navijači, na svojem je Instagramu objavila znakovitu poruku koju nije dodatno pojasnila.

– A što, ako knjiga ima drugi dio? – poruka je koja se nalazi na grafitu koji je Iris fotkala i objavila na svojem InstaStoryju.

 

Podsjetimo, Marko i Iris svoju su ljubav okrunili brakom u svibnju prošle godine nakon dugogodišnje veze. Godine 2016. dobili su kćer Elizabet, dok su sina Lorenza dobili u veljači 2021. godine. Sretni par svoju ljubav ozakonio je u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, gdje su ih štitili zaštitari na samom ulazu i mladencima osiguravali privatnost. Naime, Livaja je zakupio cijeli Sustipan kako bi imali privatnost na svom najvažnijem danu u životu.

Nakon obreda u crkvici, par se s uzvanicima spustio stražnjim dijelom do restorana Adriatic Grašo, gdje su nastavili svoju proslavu. Kako smo doznali iz Hajduka, vjenčanje je bilo za stotinjak ljudi, jednostavno i skromno. Što se tiče restorana i jelovnika, uzvanici su imali klasični dalmatinski slijed: sir, pršut i francuska salata pa pašticada, zatim janjetina i na kraju kolači i torte.

Uzvanike je zabavljala pjevačica Jelena Rozga i Milan Terze, a u jednom trenutku je zapjevala i Doris Dragović, inače teta mladenke Iris.

Dodajmo i da Iris i Marko zajedno vode i restoran imena ‘Duje’ koji je nedavno ponovno otvoren, a posjetila ga je i glumica Ana Gruica Uglešić.

– Nediljom u Duje. Od kad sam počela izlazit u svit, bilo je važno doći nediljom u Duje. Juha posli izlaska, ručak prije utakmice, fešta posli osvojenog biločega, s prijateljicama sredit se pa na večeru… Jučer je Restoran Duje ponovno otvorio vrata nakon preuređenja. Osoblje isto, hrana ista ali bolje skuvana, interijer cili u novom ruhu, ali starog rasporeda, svijetlo, otvoreno, a cijene ostale iste… Sve je isto, a ništa isto nije, napisala je Gruica, citiravši hit Halida Bešlića “U meni jesen je”.

Večernji.ba