Nakon nedavne fešte u Dubrovniku razvodi se sin Roda Stewarta! Već je uhvaćen s novom djevojkom

Kamere su zabilježile sina Roda Stewarta, Seana Stewarta, kako u Malibuu provodi vrijeme s raskošnom plavušom, a dvojac se nije ustručavao javno izmjenjivati nježnosti.

Glazbenik Sean Stewart (43), sin legendarnog britanskog kantautora Roda Stewarta (79), razvodi se nakon samo godinu dana braka od televizijske producentice Jody Weintraub, izvještava Page Six. Također, izgleda kako je 43-godišnjak brzo pronašao utjehu, i to u ni manje ni više nego bivšoj djevojci glumca Charlieja Sheena, glumici Juliji Stambler (32), u čijem društvu je nedavno snimljen.

Kako pišu strani mediji, sin Sean i i kći pokojnog filmskog producenta Jerryja Weintrauba već mjesecima žive odvojeno. – Išlo im je tako dobro toliko dugo, a onda su ranije ove godine stvari krenule po zlu. Da nisu jedno za drugo shvatili su nakon nakon što su se počeli često svađati oko svakodnevnih stvari – otkrio je anoniman izvor dobro upućen u situaciju. Stewart mlađi i Jody vjenčali su se prošlog Valentinova u Las Vegasu, kamo su pobjegli samo nekoliko sati nakon zaruka.

https://www.instagram.com/seanstewart/?e=ae2306c2-e798-4925-bbae-41756e08b83d&g=5

Kamere su zabilježile sina Roda Stewarta kako u Malibuu provodi vrijeme s raskošnom plavušom, a dvojac se nije ustručavao javno izmjenjivati nježnosti. – On ljubi jednu veoma zanosnu plavu ljepoticu. Odlično im je krenulo. Ona ima vlastiti posao i izrazito je samostalna – dodao je izvor. U međuvremenu, identitet dotične djevojke je otkriven, a riječ je o 32-godišnjoj Juliji Stambler, od ranije poznatoj po vezi s glumcem Charlijem Sheenom dok je čuvala njegove blizance Boba i Maxa.

Večernji.ba