Neobična ljubavna priča iz Busovače -Busanka i Ukrajinka dijele muža

Unatoč izazovima i preprekama, žene Jana i Fatima, sada dobro surađuju, pomažu jedna drugoj i dijele krevet – odnosno, dijele svog supruga. U mirnom gradiću Busovača, jedna neobična ljubavna priča privlači pažnju zajednice i izaziva različite komentare. Elmedin Karić živi u braku sa dvije žene, a kako kaže, to je ostvarenje sna koje je oduvijek maštao.

 

Elmedinova prva supruga, Fatima, majka je njihovih troje sinova i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove tokom godina braka. No, prije dvije godine, Elmedin je doveo novu ženu u svoj život. Upoznao je Janu, koja dolazi iz Ukrajine, dok je boravio u Njemačkoj na privremenom radu.

Između njih se rodila ne samo ljubav, već i želja da žive zajedno, dijeleći istog muškarca. Elmedinov otac, međutim, nije podržao ovu nekonvencionalnu obiteljsku dinamiku i istjerao je sina iz kuće, izražavajući svoje neslaganje s načinom života koji je Elmedin odabrao. No, Elmedin je odlučio kupiti kuću na otplatu, gdje sada živi sa svojim dvjema suprugama i njihovo troje djece.

Nedavno se vratio iz Ukrajine, gdje je vodio Janu kako bi podržao njenu obitelj nakon smrti majke. Unatoč izazovima i preprekama, žene Jana i Fatima, sada dobro surađuju, pomažu jedna drugoj i dijele krevet – odnosno, dijele svog supruga. Elmedin kaže da se Jana i Fatima paze kao prave sestre. U videu Srećka Stipovića, možete pronaći video o njihovoj neobičnoj vezi.

Bljesak.info