Nesretnik ulovio suprugu u klinču sa slavnim nogometašem, video osvanuo na YouTubeu!

iprian Marica, rumunjski napadač koji je tijekom bogate karijere branio boje bukureštanskog Dinama, Šahtara, Stuttgarta, Schalkea, Getafea, Konyaspora i Steaue, našao se u središtu skandala otkako je do javnosti doprlo da je “čuvao” tuđu ženu.

U hotelu. Gol. U preljubu ga je glavom i bradom uhvatio suprug nevjerne žene, Florin Muntean, a zapis je sada stigao i do medija iako je zabilježen još u rujnu 2019. godine u Cluju. Ana Muntean

Rumunjski su mediji odmah naveli da je Marica ljubio Anu Muntean, majku dvoje djece koja se nedavno prijavila na natječaj najljepše gospođe, pa istaknuli da su nogometaš i bračni par Muntean do nesretnoga trenutka bili obiteljski prijatelji.

Tamošnji portali svemu dodaju da je Muntean dragoj preljub oprostio i nastavio s njom suživot, međutim ostalo je nejasno tko je video plasirao na društvene mreže i zašto budući da je punih osam mjeseci stajao arhiviran u mobitelu. Florin Muntean inače je bivši košarkaš, te sin bivšeg direktora Transgaza, državne tvrtke koja je tehnički operator nacionalnoga sustava za prijenos prirodnog plina u Rumunjskoj.

https://youtu.be/4qcUE_sXXMA

Većernji.ba