NEVJEROJATNA PRIČA: UPOZNALI SE NAVEČER, OŽENILI SUTRADAN! Marijan nije imao previše sreće s našim djevojkama, pa je otišao na drugi kraj svijeta

djevojka

Marijan Vrbančić iz Žibrinovca kod Križevaca otišao je u 10.000 kilometara daleku Manilu, glavni grad Filipina, kako bi se oženio.

Prije godinu dana upoznao je svoju Grace s kojom se cijelo to vrijeme dopisivao putem društvenih mreža i shvatio da je ona žena njegova života. S prijeđenih 50 godina Marijan je za mnoge, uključujući i njegovu majku Šteficu, bio već ‘stari dečko’.

1

Marijan je tako prije otprilike mjesec dana sjeo u avion i otišao po svoju dragu, donosi Podravski.

– Kada smo došli, tu večer smo se upoznali, a sljedećeg dana bilo je vjenčanje. Znači, gotovo do prije samog vjenčanja nismo se uživo vidjeli, ali to nije bio problem – objasnio je Marijan Vrbančić.

Dodao je kako su oboje kroz dotadašnje razgovore shvatili da su jedno za drugo. Kod Grace mu se najviše sviđa, kaže, što cijeni vrijednosti obitelji i braka.

– Nije poput naših žena koje bi punicu izbacile na cestu ili samo prigovaraju mužu i očekuju sve na dlanu. Inače su Filipinke puno pažljivije u ophođenju – kazao je M. Vrbančić.

Tijekom života nije imao previše sreće s Prigorkama, odnosno Hrvaticama. Upravo stoga odlučio je potražiti sreću na drugom kraju svijeta. I nije požalio.

– Grace će se preseliti u Žibrinovec kroz dva mjeseca kada joj srede papire jer mora promijeniti prezime. I onda ćemo početi život – uzbuđeno je zaključio za Podravski.