Ni nakon 12 dana potrage, ni traga o nestalom Mići Kneževiću

LIVNO – Potraga za nestalim 77-godišnjim Mićom Kneževićem iz Drvara, koji se koristeći vrijeme posjete pacijentima neprimjetno i samovoljno udaljio iz livanjske bolnice gdje je prije 11 dana bio na liječenju i dalje traje.

“Uz policiju, neke građane, GSS i ostale službe, za nestalim starcem svakodnevno tragaju i članovi njegove porodice. Očajne kćerke su tu svakodnevno i teško je to preživljavati i nama, kao profesionalcima, a kamo li njima”, kazala je za Dnevni avaz službenica za informiranje Hercegbosanske županije.

Knežević je posljednji put viđen na području Livna u krugu carine, a njegov prolazak Splitskom ulicom i skretanje prema carini zabilježile su i nadzorne kamere 05. srpnja u popodnevnim satima, od kada traje i potraga, ali još uvijek je bez rezultata.

Svakodnevno se pretražuje šire područje grada, a porodica i policija mole sve ukoliko imaju informacije o nestalom Kneževiću, ili se žele uključiti u akciju traženja, da im se jave na broj 065 036 353 ili na broj policije 122.

Na dan nestanka Knežević je na sebi imao tamnosive hlače, svjetlo zelenu kariranu košulju i crne cipele. Uz sebe nije imao dokumente ni novac.

Autor: Dnevno.ba