NIKOLA DŽIDO / E pa, Bakire, istina je sljedeća:

Na vrhuncu sramotne afere ‘Respiratori’, slušamo jadikovke o ugroženosti i to od čelnog čovjeka stranke, koja okuplja većinu najbrojnijeg naroda u BiH!

E pa, Bakire, istina je sljedeća: Da nesposobni premijer, još nesposobniji Solak i narcisoidni Hodžić, nisu uzeli ni feninga od tih 10,5 milijuna maraka, krivi su jer su nabavili neupotrebljive respiratore i u svakoj normalnoj državi bili bi krivi, a premijer i ostali dužnosnici dali bi ostavku!

A ne, ne, ovo je prokleta BiH u kojoj se brani nesposobnost, lopovluk i kriminal!

Dragi moji, svi vi koji ste pa makar i jedan dan branili ovu državu, branili ste zemlju BiH, a stvorili ste monstruma od države, a monstruma treba ubiti jer ugrožava normalne ljude!

Monstruozno kriminalno – političko čudovište nabavilo je nešto neupotrebljivo za 10,5 milijuna maraka i tvrdi mi smo pošteni samo nas ova druga dva naroda žele proglasiti lopovima.

Bljaaak, odvratno, fuuuuujjj!

U normalnom svijetu postoji švicarska tvrtka ‘Hamilton Medical AG‘ koja proizvodi najbolje kliničke respiratore i to po cijeni od 30.000 Eur i još uz to dobijete i stručnjaka za obuku i održavanje.

Najgore od svega je što narod i dalje šuti i ponovno podlegne pričama o ugroženosti, a politički kriminalci i hohštapleri u lice mu se smiju i nastavljaju krasti.

Kaže Bakir mrtav – hladan: “Novalić nije ništa kriv“.

Ne braniš ti Bakire njega, nego braniš vrh kriminalno – mafijaške hobotnice kojoj je prijetilo odsijecanje, ne krakova nego glave, i to ne jedne nego tri, jer je BiH hobotnica čudovište, koje će nas sve progutati da bi sebe namiririlo.

Vrijeme je da ga ubijemo na isti način kako smo ga stvorili.

Nikola Džido