Nina Badrić o ljubavi sa 7 godina starijim Livnjakom: “Život je da se živi”

Nedavno je otkrivena nova ljubavna priča pjevačice s 52-godišnjim Tinom Bralom iz Livna kojem je bila tiha patnja u mladosti. Veza s poduzetnikom kojeg poznaje odavno, za nju je – prst sudbine.

Svoju vezu Nina Badrić više ne krije. Sa sedam godina starijim poduzetnikom Tinom Bralom ljubav cvjeta.

Ne može splasnuti nešto što ide prema nekom lijepom zapravo životu, i ja ne volim puno pričati o privatnim stvarima zato što mi se to jednom obilo o glavu, iskreno jako, jako bolno, život je da se živi, izjavila je za IN Magazin Nove TV.

O prstenu na ruci za koji se nagađa da je zaručnički, ponovno je rekla nešto što stalno u zadnje vrijeme poručuje: Mislim da to nikome nije ni bitno, mislim da je to najbitnija stvar koju trebam znati samo ja.

Iza nje je razvod od Bernarda Krasnića, no pjevačica tvrdi da su razna iskustva potrebna.

Nešto je za školu, nešto je za rast, nešto je do pokažeš možda sama sebi u životu da si jača nego što misliš da jesi, kaže.

Sa svojim sadašnjim partnerom navodno se poznavala još na početku njezine karijere.

Ponekad smo slijepi pored zdravih očiju pa neke stvari ne vidimo, neke stvari ne prepoznajemo, i dobre i loše za nas. Svaki susret je sudbinski, vjerujem u to čvrsto, za osobe koje nam ostaju u životu i na neki nam način znače. Mislim da su uvijek susreti sudbinski, da nema slučajnosti u životu, ističe Nina.

(www.jabuka.tv)