Novac od maturalne haljine dala u humanitarne svrhe

Nikolina Subić je maturantica JU Poljoprivredne i medicinske škole, smjer frizer u Brčkom. S prosjekom 5.0 ova odlična učenica našla se i na brojnim natjecanjima – ali je grad osvojila svojom humanošću.

Ona je novac za maturalnu haljinu dala u humanitarne svrhe. “Na ovu ideju došla sam kad sam vidjela koliko ljudi pati, i voljela bih da mogu pomoći i više. Za oca Teodora Lakića odlučila sam se jer je novac prvo bio namijenjen samom Teodoru, koji je nažalost preminuo.

Bez obzira na ovu tragediju, nisam odustala od želje da novac ode u tu kuću, nekome kome je uistinu potreban”, navodi Nikolina, piše nula49. “Nisam željela novac dati za neku haljinu u kojoj ću samo prošetati. Ovako, pomogla sam nekome kome će to možda značiti.

Jako sam ponosna na sebe, uspjela sam uraditi sve onako kako sam planirala”, dodaje ova djevojka. Nikolini ovo nije prvo humano djelo – s prijateljima je već sudjelovala u akciji pomoći udruženju “Beba više”, a ne sumnjamo da će i u budućnosti nastaviti pomagati onima kojima je to najpotrebnije.

www.vecernji.ba