NOVO U LIVNU / Otvoren Salon za masažu “Marta”

Dobrodošli!

Opustite se!

Medicinska ili klasična masaža opušta napeto mišićno tkivo, potiče cirkulaciju i duboku relaksaciju, a dodatkom eteričnog ulja njeguje i kožu. Pogodna je za pripremu tijela, odnosno mišića za velike napore, a i nezamjenjiva je pomoć pri bolnim stanjima. Riješite se bolova jednostavno – dobrom masažom.

Relaksirajuća masaža, kao što i sam naziv govori, je nježna i umirujuća, pogoduje svima – kombinira lagani dodir, trljanje i gnječenje čime tijelo postaje opušteno, a ujedno se stimulira i cirkulacija u tijelu, te ublažava kronična bol.

Osim zakazane masaže, očekuju Vas bonus masaže i povoljne cijene.

Priuštite sebi ili poklonite dragim osobama opuštanje uz profesionalnu masažu u salonu Marta

Dodir

Dodir kao oblik komunikacije koja putem vješto oblikovanih i artikuliranih pokreta djeluje blagotvorno na tijelo čovjeka. Riječ je o jednoj od najstarijih terapija na svijetu, a prakticirali su je gotovo sve razvijene drevne civilizacije.

Ljudski dodir je način komunikacije na mnogo razina. Partneri se dodiruju i razmjenjuju emocije, kao i kada mazimo dijete, osobe dodiruju zbog utjehe ili kada žele osjetiti oblik i građu nečega. Formalni dodir je pozdrav, rukovanje, zagrljaj, poljubac.

Terapijski dodir je u funkciji smanjenja napetosti, ozljede tijela ili kvalitetna reakcija na bolne simptome. Kod udarca, pulsirajućeg bola instiktivno se dodirujemo ili trljamo, kad čujemo lošu vijest polažemo ruke na neki dio svog tijela (prsa, uši…).

Poklon bon

Kupovinom poklon bona iznenadite Vama drage osobe!

poklon bon

Usluge:

  • Terapijske masaže

  • Relax masaža

Kontakti

Vlasnik: Mario Bralo
Adresa: Gospodarska zona Jug u Livnu, poslovni centar Metropolis  Google maps

Tel. mob. +387 63 336 453

Email: studiomartalivno@gmail.com
Web: www.masazalivno.com

Radno vrijeme:

Ponedjeljak / Utorak / Četvrtak od 10 – 14 sati i od 16 do 20 sati

Srijeda/Petak od 9 do 15 sati

Subota od 18 do 22 sata

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply