Očajni roditelji: “Nađite našu kćer, namamili su je i oteli pred kućnim pragom”

Vidovići sumnjaju da se Barbara nalazi u Ogulinu s mladićem od 16-17 godina s kojim se dopisivala, vjerojatno na Facebooku.

djevojka

“Znamo s kim je. Sve smo prijavili policiji i ne možemo vjerovati da je već četiri dana nisu našli”, kazali su za “Novi list” očajni roditelji 13-godišnje Barbare Vidović koja je nestala u noći s petka na subotu u Triblju pokraj Crikvenice (Hrvatska).

Njeni roditelji sumnjaju da se Barbara nalazi u Ogulinu s mladićem od 16-17 godina s kojim se dopisivala, vjerojatno na Facebooku. Kažu da su njegovi roditelji potvrdili da su njih dvoje zajedno, ali kažu da ne znaju gdje.

“Vjerojatno su je namamili te je te noći vjerojatno sama izašla iz kuće. Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negdje drže pod prisilom. Sve se zna… Ko su članovi njegove porodice i ogorčeni smo što je policija još nije pronašla”, kazao je Barbarin otac Anton.

Dodao je da već danima ne spavaju i poručuju policiji, koja je već nekoliko puta razgovarala s dječakovim roditeljima, da angažuje specijalce.

Barbara je inače sramežljiva djevojčica i kažu da nikad nije nigdje izlazila. Visoka je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i velike zelene oči.