Od ponedjeljka ponovno kiša i snijeg

Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna uglavnom između 6 i 12 stupnjeva.

U Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne sutra će biti pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima slaba kiša se očekuje u Hercegovini. U većem dijelu Bosne bit će umjereno oblačno. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna uglavnom između 6 i 12 stupnjeva. U Bosni i Hercegovini će u ponedjeljak, 11. veljače biti oblačno vrijeme.

Prelazak frontalnog poremećaja sa zapada uvjetovat će kišu u cijeloj zemlji, na planinama snijeg. U večernjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne slab snijeg će padati i u nizinama. Prijepodne će biti jakog juga. Sa dolaskom padavina vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11 stupnjeva. Tijekom dana doći će do postepenog pad temperatura zraka.

U Bosni će u utorak, 12. veljače biti pretežno oblačno vrijeme sa sunježicom i snijegom. U Hercegovini će biti umjereno oblačno i bez padavina. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2, na jugu zemlje od 2 do 5, a najviša dnevna uglavnom između 0 i 5, na jugu do 8 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

https://www.bljesak.info