Odbio sam 15 milijuna eura od Marseillea za Lovru Majera

Uvelikom intervjuu koji su prije dva dana objavile beogradske dnevne novine Blic, a prenosi vecernji.ba, Zdravko Mamić otvorio je svoju dušu i pričao o mnogim temama, otkrivši i poneku ekskluzivu.

Osim toga da nakon pobjede Crvene Zvezde u europskim utakmica odmah pozove i čestita na pobjedi, Mamić je govorio o nizu tema, o svome boravku u BiH, Dinamovim uspjesima, kvalifikacijama na svjetskim natjecanjima, Novaku Đokoviću i mnogim drugim stvarima. Tako smo u ovom intervjuu saznali i za informaciju vezanu uz potencijalni transfer Lovre Majera u francuski Marseille.

“Otkriću vam da smo za Lovru Majera prije neki dan odbili ponudu tešku 15 milijuna eura od Marsseillea. Imali smo fantastične uvjete i od Herthe oko Mislava Oršića…

Sve smo to zaustavili i kupili nekoliko igrača, kako bismo dali prioritet sportskoj perspektivi, rezultatima i koeficijentu u Europi. Želimo dodatno podmladiti ekipu juniorima, siguran sam kako ćemo od ljeta biti jedan od najmlađih timova u Europi., kazao je popularni i šarmantni Maminjo.

www.vecernji.ba