Odustao na zadnjem pitanju u Milijunašu, biste li vi znali ovo pitanje?

Doktor u Velikoj Britaniji osvojio je 500 tisuća funti na kvizu Tko želi biti milijunaš. Andrew Townsley koji boluje od multiple skleroze od jučer navečer bogatiji je za pola milijuna funti.

Kaže kako ga kolica neće zaustaviti u putovanju svijetom. “Moja žena i ja želimo vidjeti slapove Nijagare”, rekao je nakon što je osvojio pozamašnu sumu. Dodao je kako planira posjetiti lokacije kojima može pristupiti u kolicima.

“Machu Picchu i Angkor Wat bili bi fantastični.” 53-godišnji doktor iz Glasgowa kaže kako će mu iznos pomoći i da lakše planira budućnost s obzirom na svoje stanje, a dodao je i kako planira nastaviti podržavati dobrotvorne organizacije, prenose britanski mediji.

Andrew je odustao na pitanju za milijun funti – iako bi ponudio točan odgovor. Voditelj Jeremy Clarkson pitao ga je koja utrka je održana prva od četiri navedene. Doktor je na tom pitanju iskoristio džoker zovi , no njegova prijateljica Elsa nije znala odgovor. Biste li vi znali?

Nakon što je potvrdio da neće igrati, Andrew je rekao kako bi odabrao odgovor Isle of Man TT, a Clarkson mu je otkrio kako bi osvojio milijun da je ponudio taj odgovor.

Kaže i kako je bio malo razočaran jer nije imao dovoljno samopouzdanja da potvrdi taj odgovor, ali i kako mu nije žao zbog izbora. Samo pet natjecatelja u britanskoj verziji osvojilo je milijun funti od početka emitiranja kviza 1998, prenosi Index.

www.vecernji.ba