Oglasila se nakon mjesec dana! Marija Husar Rimac objavila prvu fotografiju sina i otkrila njegovo ime

Pjevačica Marija Husar Rimac prije mjesec dana na svijet je donijela sina. Marija je zdravog dječaka rodila u 46. godini života, a iako se od rođenja nije oglašavala na društvenim mrežama danas je objavila njegovu prvu fotografiju i otkrila koje je ime zajedno sa suprugom Vjekom nadjenula svom nasljedniku.

– NIKO. Još uvijek se čini kao nestvaran san…. Danas je točno mjesec danas od kad se rodio naš Niko. Hvala svima na iskrenim čestitkama – napisala je pjevačica u opisu fotografije koja prikazuje dječakovu ruku uz koju je postavljena krunica s natpisom njegova imena Niko. “Čestitke obitelji”, “Sretno i blagoslovljeno”, “Najljepše ime”, “Uživajte”, samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod ove emotivne fotografije.

Pjevačica i njezin suprug Vjeko Rimac vijest o trudnoći su objavila u listopadu prošle godine i rekla su tada kako je ova trudnoća dar od Boga. Par ima starijeg sina Ivana koji se zasigurno najviše veseli što je postao stariji brat i nestrpljivo očekuje dolazak brata kući. – Mogu samo reći da je to Božje čudo!

No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica.

I tada mi je rekao: ‘Mama, ja bih želio jednog malog bracu’. Na to sam se nasmijala i rekla mu: ‘I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve’. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco – ispričala je Marija u listopadu za Gloriju. Sve do zadnjeg tjedna pred porod pjevačica je bila dosta aktivna, pa je tako tik pred porod u glazbenom studiju snimila s Matijom Dedićem i nove pjesme.

www.vecernji.ba