Otac ju je zlostavljao zbog dečka Hrvata, imala je 120 kg, a sada izgleda kao Charlize Theron

Jelena Dokić rođena je u Osijeku. Bila je veliki teniski potencijal. U teniskom je svijetu postala poznata već sa 16 godina kada je srušila Martinu Hingis, a s nepunih 20 godina pobjeđivala je Kim Clijsters, Venus Williams, Justine Henin…

Ipak, život ju je poveo neočekivanim putevima.  Za vrijeme Domovinskog rata preselila je u Srbiju, a onda u Australiju gdje i dan danas živi sa svojim dečkom Tinom Bikićem.

Zajedno su već 16 godina, ali upravo zbog Bikića, Jelena ima velike probleme u životu. Naime, Tin je Hrvat, a to se nikako nije svidjelo njenom ocu koji ju je zbog toga zlostavljao što se odrazilo i na njeno zdravlje. Godinama se borila s depresijom, imala je problema s kilogramima i štitnjačom, a kada je vaga pokazala da ima 120 kilograma, odlučila je sve promijeniti.

Njezino novo putovanje krenulo je 2018. godine kada je krenula skidati kilograme i brinuti o svome zdravlju. Cijeli put pokazuje svojim pratiteljima na društvenim mrežama te ih motivira da se i oni bore sami za sebe.

Sada ju mnogi uspoređuju s filmskim divama, govore da izgleda bolje nego ikada, a i ona sama ne skida osmijeh s lica. Napisala je i knjigu ‘Neslomljiva’, a putuje svijetom i opušta se u prirodi. Potpuno je druga osoba, iako je praktički donedavno bila u paklu depresije i borbe s velikim viškom kilograma. hms