OTKRIVENO tko su djevojke koje su se skinule gole na Jadranskoj magistrali

Tri mlade Ukrajinke tijekom nedavnog ljetovanja u Crnoj Gori napravile su show o kojem se i danas priča.

Razuzdane djevojke na tamošnjoj Jadranskoj magistrali skinule su se potpuno gole te se takve 10-ak minuta fotografirale i snimale. Na mjestu događaja našlo se i vatrogasno vozilo, koje im je poslužilo kao rekvizit za zabavu.

Zabavu je prekinula policija koja ih je privela, nakon čega im je izrečena gore navedena kazna. Iako se na snimci pojavljuju njih četiri, kažnjene su samo tri.

Snimku koja nije za mlađe od 18 godina pogledajte ovdje.

Kako javljaju 24sata Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktoria Rohalčuk (21) koje su kažnjene s 450 eura, svaka, pripadaju takozvanom ‘Guznom odredu’ (Butt squad), a mladim Ukrajinkama to nije bio prvi susret s policijom.

Naime, nedavno su završile i u zatvoru nakon što su se, s još desetak kolegica, snimale gole na terasi jednog nebodera u Dubaiju.

U Dubaiju je uz djevojke, uhićen i njihov organizator, američki playboy Vitaliy Grechin (41). Napisao je na društvenim mrežama kako je platio dvadeset djevojaka da iz Rusije otputuju u Dubai kako bi napravili golišavi editorijal.

Djevojke su podignule prašinu i fotografijom pred finale Eura. Naslikale su zastavu Engleske na stražnjice i time im dale potporu.

Autor: 24sata.hr

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply