Pandorini dokumenti otkrivaju od koga je Modrić kupio vilu u Madridu

Španjolski mediji već neko vrijeme objavljuju sve tajne koje su otkrivena kada su Pandorini dokumenti procurili u javnost, a jedan dio dokumenata govori o kontroverznom venezuelskom odvjetniku Gustavu Mirabalu Castru.

Castra je SAD sakcionirao 2019. godine zbog navodnog pranja novca za koje ga je optužila njegova sestra. Jedan je od navodnih istaknutih suradnika bivšeg venezuelskog nacionalnog rizničara Alejandra Andradea kojeg je u studenome 2018. godine sud u Floridi osudio na 10 godina zatvora po optužbama vezanima uz pranje novca u iznosu većem od milijardu dolara.

Nakon problema sa zakonom u sjevernoj Americi, Castro se preselio u Madrid, gdje je živio do 2019. godine, kada je svoju kuću prodao, a Pandorini dokumenti otkrivaju da je kupac bio Luka Modrić.

Podsjećamo, mediji su 2019. godine naveliko pisali o tome da se novi dom porodice Modrić od 12 miliona eura nalazi u prestižnoj četvrti La Moraleja te da se prostire na tri hiljade kvadratnih metara, piše Index.hr.

Vila ukupno ima deset spavaćih soba, isto toliko kupaonica te dvoetažni dnevni boravak. Tu je i golemi vanjski bazen, igralište za padel, a nudi još vrt, vinski podrum, teretanu, kino za 18 osoba i garažu za deset automobila. Sadrži i dječju igraonicu od osamdeset kvadrata i prostoriju za masažu.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply