POBJEGLA IZ NJEMAČKE ZA 45 DANA: “Ovo mi nitko nije rekao!”

I donijela je dobru odluku!

claudia

Claudia Hofman iz Pakraca u Hrvatskoj mjesec i pol je provela u Njemačkoj tražeći posao, a zatim je spakirala kofere i odlučila se vratiti kući. I donijela je dobru odluku.

Danas ima svoju vlastitu tvrtku, a posao je lijep za ljude različitih proslava. Claudia Hofman, mlada Pakracanka, nakon završene poslovne škole i traženja posla prošle godine, odlučila je tražiti bolju budućnost u Njemačkoj. Međutim, nakon mjesec dana i pol provedenog danas, često nazvan obećana zemlja, vratila se kući i započela vlastiti posao.

“To mi se nije svidjelo, odvuklo mi je nešto kući. Mislila sam: barem mogu raditi za sebe, a ne nekoga tko “puše po vratu”. Dao sam papire, trebalo mi je malo dulje, ali sad kad sam počeo raditi, to je sjajno “, rekao je 22-godišnji vlasnik Sweet Pleasure Company za 034portal slatke proizvode.

Proširenje i modernizacija

Djevojka koja je prerađivala prvu tortu u dobi od 11 godina danas ima 43 vrste različitih kolača u ponudi njezine tvrtke. Tvrtka je počela trčati nakon što su mnogi prijatelji i rodbina pitali da, na temelju dobrog iskustva, peče kolače za različite prigode, pišu “Recepti na dlanu” …

“Koristim uglavnom stare recepte od djedova i baka i pripremam sve od domaćih sastojaka. Čak i kora za pite koje radim. Imam 43 vrste različitih kolača na ponudi. Zahtjev je odličan, stoga sam, za Božić, pečao više od 150 kilograma različitih kolača i desetak kolača. Radim isključivo po nalogu za građane. Želim uspostaviti suradnju s trgovinama i hotelima, a vjerujem da ću jednoga dana imati svoju slastičarnicu “, izjavila je Claudia” 034portal “dodajući kako planira proširiti i modernizirati prostor u proljeće.