Poginuli majka, 5-godišnji sin i 15-mjesečna kći

Tri osobe su poginule, a najmanje jedna je ozlijeđena kada se jučeru srušio dio krova nekadašnjeg industrijskog objekta u mjestu Albizzate u Lombardiji. Poginuli su 38-godišnja žena i njezin petogodišnji sin na mjestu nesreće, a preminula je i njezina kći, 15-mjesečna beba, nakon što je s teškim ozljedama prebačena helikopterom u bolnicu u obližnji grad Gallarateu.

 

U nesreći koja se dogodila oko 17 sati ozlijeđena je 42-godišnja žena, koja je prebačena u bolnicu, ali nije životno ugrožena. Nekadašnji industrijski objekt, čiji se dio krova srušio, pretvoren je u objekt za komercijalnu uporabu, nedaleko od središta Albicatea s oko 5000 stanovnika. U tom objektu je i ured gradonačelnika Albizzatea Mirka Zorzoa.

 

Majka i dvoje djece koji su poginuli bili su marokanskog podrijetla. Fouzia Taoufiq imala je 38 godina. Njezin je petogodišnji sin Soulaymane Hannach vozio bicikl kada su ga pogodile krhotine srušenog krova. U bolnici je umrla sestra Yaoucut, stara samo 15 mjeseci. Oboje djece rođeno je u Gallarateu u Lombardiji, navodi Teller Report.

www.vecernji.ba