Pogledajte spot za “Mene zaboravi” prvu pjesmu Livnjaka Marka Omazića

Livnjak Marko Omazić (21) koji je prije nekoliko mjeseci imao odličan nastup na RTL-ovim Zvijezdama krenuo je u solo pjevačku karijeru.
Nakon što je tada oduševio stručni žiri u jednom od nastupa, ovaj mladi talentirani Livnjak objavio je svoju prvu pjesmu i za nju snimio prigodan spot. Marko je sam napisao tekst i glazbu za pjesmu “Mene zaboravi” još prije tri godine i kako ističe sada je stiglo pravo vrijeme da je objavi.

Ovo je moja prva pjesma i spot i nadam se da ću ubuduće izbaciti još puno toga i da će ljudi prepoznati moj trud. Bavim se glazbom već sedam godina, sviram gitaru, samouk sam, a mogu reći da pjevam od kada znam za sebe. Spot je snimljen u na području Livna i mislim da će donijeti jedno osvježenje za naše ljude, istaknuo je Marko u kraktom razgovoru za portal Jabuka.tv.

Produkciju pjesme radio je Ante Radoš, aranžman Toni Pavić, a prateći vokal bila mu je Ana Ivković. Što se tiče produkcije za video tu je ključnu riječ imao Ivan Krželj i glumica Ana Popović.

Što se tiče planova u bližoj budućnosti ovaj mladić ističe kako mu se nigdje ne žuri.

Što se tiče izdavanja albuma rekao bih da razmišljam i o tome, ali isto tako nikuda ne želim žuriti. No tko zna, možda bude i to uskoro, zaključio je Marko.

Poslušajte njegovu pjesmu “Mene zaboravi” i pogledajte prateći videospot.

Jabuka.tv