Pokrenut masovni napad u Ukrajini tijekom noći: Rusi sada mijenjaju taktiku

U Lavovskoj regiji je pogođen kritični infrastrukturni objekt, izvijestio je o tome šef obrane, a protuzračna obrana radila je tijekom noći i u drugim mjestima u blizini

U Lavovskoj regiji je pogođen kritični infrastrukturni objekt, izvijestio je o tome šef obrane, a protuzračna obrana radila je tijekom noći i u drugim mjestima u blizini. Navodi se da nije bilo žrtava.

Šef ureda predsjednika Ukrajine Andriy Yermak je obavijestio o rezultatu napada kazavši kako ima pogodaka na sjeveru i zapadu Ukrajine, kao i u Dnjepropetrovskoj i Kirovogradskoj oblasti. Navodi kako su Rusi donekle promijenili taktiku napada jer sada provode aktivno izviđanje, koriste lažne mete i drugo što do sada nije bio slučaj.

Rusi inače svoje snage koncentriraju za izvođenje napadčkih akcija na pravcima Kupjan, Liman, Bahmut, Avdiiv i Šahtjor, u oblastima Hrjanikivke, Bahmuta, Avdijevke, Mariinke i Vugledara, priopćeno  je General stožera Oružanih snaga Ukrajine.

Tijekom jučerašnjeg dana su izvedena tri raketna i 18 zračnih udara te su zabilježena 52 napada iz višecjevnih raketnih bacača. S obzirom na to da je pucano na civilnu infrastrukturu, ima ranjenih i mrtvih.

Večernji.ba

https://relax-portal.info/prodaje-se-visenamjenski-poslovni-objekt-u-livnu/