Policija hitno traži krov nad glavom!

U izjavi za Fenu ministar županijskog MUP-a Darinko Mihaljević kazao je kako trenutni prostor koji godinama koriste djelatnici PP Glamoč, nije više uvjetan za rad niti je financijski isplativo raditi njegovu adaptaciju.

MUP Hercegbosanske županije pod hitno traži prostor od 350 četvornih metara u Glamoču, koji je odmah useljiv, za potrebe smještaja Policijske postaje. U izjavi za Fenu ministar županijskog MUP-a Darinko Mihaljević kazao je kako trenutni prostor koji godinama koriste djelatnici PP Glamoč, nije više uvjetan za rad niti je financijski isplativo raditi njegovu adaptaciju.

”Sagledavajući sve činjenice, prvenstveno gledajući zdravlje zaposlenika, uz pretpostavku da trenutni prostor ne udovoljava uvjetima radnog mjesta, odlučili smo se za promjenu radne okoline i traženje novog prostora koji zadovoljavaju osnovne kriterije propisane Zakonom o građenju”, kazao je Mihaljević. MUP je raspisao javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup zgrade.

Na javni poziv mogu se javiti sve pravne i fizičke osobe koje na području Glamoča imaju u vlasništvu građevinski objekt koji zadovoljava kriterije propisane Zakonom o građenju. Ponude se zaprimaju do 20. travnja, do 12 sati, nakon čega će ovlašteno povjerenstvo analizirati pristigle ponuda, obaviti obilazak svih ponuđenih objekata i nakon toga predložiti izbor najpovoljnije ponude za zakup objekta prema navedenim uvjetima i prema najnižoj cijeni zakupa.

Bljesak.info