Pomahnitali suprug trudnicu pokušao baciti kroz prozor jer joj je muškarac lajkao sliku na FB

U Velikoj Britaniji zbio se nezapamćeni incident. Ljubomorni je suprug svoju trudnu suprugu umalo bacio kroz prozor nakon što je primijetio da joj nepoznati muškarac lajka fotografiju na Facebook.

To mu nije bilo prvi put da ju maltretira u naletu ljubomore. U napadu prije ovoga kroz prozor je izbacio urnu s pepelom njena pokojnog oca. Nesretna se trudnica od pada uspjela spasiti držeći se za prozorska okna. U tom je položaju uspjela izdržati bijesne nasrtaje svog rastrojenog supruga.

Nije mu prvi put

Ashley Brazier (31) iz engleskog grada Whitstablea u pokrajini Kent tako je umalo usmrtio trudnu suprugu i njihovo nerođeno dijete.

Sukob je započeo nakon što je Brazier ugledao sporni lajk na Facebook i unio se supruzi u lice s telefonom optužujući ju da ima aferu s tim čovjekom. Tužiteljica Amy Nicholson koja istražuje slučaj naglasila je da se njegov izljev bijesa udvostručio nakon što trudnicu nije uspio izgurati kroz prozor.

Umjesto toga zgrabio ju je za vrat, pritisnuo uza zid i podigao nekoliko centimetara iznad zemlje. Nekoliko joj je puta pljunuo u lice dok je ona pokušavala pobjeći i udario ju u glavu tolikom silinom da joj je u ušima još dugo zvonilo, piše britanski Daly Mirror.

Ni tu nije stao. Nesretna trudnica dobila je aperkat u torzo i slomio joj rebro koje je probilo pluća. Potom ju je skinuo i zaključao u sobu. Tek nakon što se smirio, shvatio je što je napravio.

Uništio mi je život

Žrtva je odvezena u bolnicu Queen Elizabeth gdje je ustanovljeno da je u prvom tromjesečju drugog stanja što nisu znali ni žrtva, ni napadač.

Ovo mu nije prvi puta da je napao suprugu. Kada se napio s prijateljima u pubu i tada je pomislio da ga supruga vara pa ju je u lipnju zlostavljao pred očima sedmomjesečnog djeteta.

Žrtva svog supruga opisuje kao pakosnog i okrutnog, a policiji je ispričala da je jednom prilikom u naletu ljubomore kroz prozor bacio urnu s pepelom njenog oca.

“Sve što se dogodilo uništilo mi je život”, kazala je.

Brazier je otprije poznat policiji. Osuđivan je čak 41 put zbog uznemiravanja, nanošenja tjelesnih ozljeda i štete, kao i kršenja odluke suda o zabrani približavanja.

Sudac je kazao da Brazier predstavlja opasnost za druge te da mu je želio dati i strožu kaznu, no nije mogao zbog nedostatka zakonskog okvira. Brazier je u četvrtak osuđen na tri godine i devet mjeseci zatvora.