Pomoć za ženu iz Viteza da živi u uvjetima dostojnim čovjeka

Članovi Hrvatske Udruge mladih u središnjoj Bosni iz Viteza su u proteklih 40-tak dana obišli nekoliko obitelji na području Viteza i središnje Bosne kojima je potrebna pomoć. Obilaskom su uvidjeli kako jedna starija gospođa u Vitezu živi u jako lošim uvjetima, odnosno uvjetima nedostojnim čovjeka.

Članovi Udruge su uz pomoć dobročinitelja takvoj osobi pomogli u hrani, lijekovima i režijama, ali je potrebna i obnova njezinog smještaja. Naime, gospođa živi u kući u kojoj ne postoje kupaonica i toalet (koristi tzv. vanjski wc), vanjska stolarija je u jako lošem stanju, krov treba popraviti na par mjesta i kuća je jako hladna te je potrebno utopljavanje.

Udruga je na svojim društvenim mrežama (Facebook, Instagram) pokrenula humanitarnu akciju za rješavanje ovih problema. Iz Udruge pozivaju sve koji mogu pomoći da im se priključe u ovoj akciji, kako bi ova starija osoba živjela u boljim uvjetima i tako dočekala zimu u toploj kući. Sve informacije mogu se dobiti na broj: 065/395-020 ili u inbox.

Pomoći možete i uplatom na račun: Za uplate iz BiH (KM): UniCredit Bank : 3382502287481689 Račun u stranim valutama (HRK i EUR): BA 393382504887482008 SWIFT CODE: Uncrba22 Primatelj: Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni (Humsb) Ilije Petrovića bb. 72 250 Vitez, BiH

www.vecernji.ba