Potresna ispovijest Halidove ljubavnice: ‘Udarao me po glavi, čupao i grizao’

Sonja Bašić, bivša ljubavnica zvijezde narodne glazbe Halida Muslimovića danas je na sudu iznijela šokantne detalje o tome kako ju je pjevač navodno tukao i grizao, piše espresso. Kako je kazala, s Muslimovićem se upoznala 2015. godine na njegovom koncertu u Australiji.

Bili su u emotivnoj vezi tijekom koje mu je posudila 20 tisuća maraka (76 tisuća kuna). Kada je novac tražila nazad, krenuo je pakao. U potresnom svjedočenju ispričala je što se sve dogodilo te noći. Na Halidov koncert u Kozarcu došla je 27. srpnja prošle godine kako bi dogovorili vraćanje više od 20.000 KM novca koji je posudila Muslimoviću.

Kritične večeri zatražila je od Muslimovića da je nakon koncerta odveze do taksi stanice kako bi se vratila u Banja Luku. Dok su se vozili pitala je Halida kada će joj vratiti njen novac. Muslimović se zaustavio na lokalnoj benzinskoj crpki, a nakon pitanja o novcu, dodao gas i krenuo prema Banja Luci. – Vozio je kao manijak, 140-150 kilometara na sat.

Ponovo sam ga pitala za pare, a on je počeo psovati džamiju, udarati šakom od volan, a zatim je udario i mene koja sam sjedila na mjestu suvozača – kazala je Bašić, dodajući da je Muslimović tada zaustavio automobil, te je uhvativši za kosu izbacio vani. Dodala je da pukom srećom nije udarila glavom u kamen. Nekako je doteturala do automobila, a Muslimović ju je zatim udario šakom u glavu, ponovno ubacio u automobil i odvezao u Banja Luku.

Podsjetimo, Sonja Bašić od pjevača traži 107 tisuća eura naknade. Za pjevača je to drugo suđenje. Nedavno je objavljeno kako će mu cjelokupna imovina vrijednosti oko 1,5 milijuna eura na dražbu, zbog duga Erminu Elezoviću, koji mu je 1990. godine dao 64 tisuće maraka (32 tisuće eura) za snimanje albuma.

www.vecernji.ba