Pao ringišpil u Posušju, više osoba ozlijeđeno, dvije osobe uhićene

ringišpil

Kasno sinoć, nešto prije ponoći, na Ilijinom brdu pao je ringišpil pri čemu je nekoliko osoba lakše ozlijeđeno, nekoliko i teže pri čemu se te teže ozljede odnose na lomove. Neslužbeno se doznaje da je u trenutku pada na ringišpilu bilo desetak djece, a prava je sreća da nitko nije vrlo teško ozlijeđen, piše Posusje.net.

Vozilima hitne pomoći djeca su prevezena u Dom zdravlja u Posušje, a nakon toga i u SKB Mostar. Neslužbeno se doznaje da se uglavnom radi o ogrebotinama, nagnječenjima i lomovima. Kako piše Bljesak.info, prilikom pada riginšpila ozlijeđeno je devet osoba. ”Nesreća se dogodila na lokalitetu Ilijino brdo u Posušju sinoć u 23.30 sati, a devet osoba je ozlijeđeno od kojih su dvije maloljetne.

Mjesto su osiguravali policijski pripadnici PU Posušje”, izjavio je Bljesak.info glasnogovornik MUP-a ŽZH Dražan Bošnjak. Kako je objavila Fena, uhićene su dvije osobe. – Dvije su osobe uhićene zbog sumnje da su počinile kazneno djelo izazivanja opće opasnosti i nad njima se trenutno provodi kriminalistička obrada – kazao je za Fenu glasnogovornik MUP-a Zapadnohercegovačke županije Dražan Bošnjak.

www.vecernji.ba