Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije uručio prigodne nagrade članicama TKD kluba Magone Livno za osvojene medalje

1

U srijedu, 15. studenoga 2017, godine u prostorijama Taekwondo kluba Magone Livno (OŠ fra Lovro Karaula) u povodu osvajanja dvije velike medalje na Balkanskom prvenstvu u Turskoj (Edirne) i „23.Croatia Open-U“ u Zagrebu, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Jozić svečano je uručio prigodne nagrade članicama kluba Emini Ortaš i Petri Ždero i financijsku potporu od 1000,00 KM TKD Magone Livno.

Na Balkanskom prvenstvu koje se održavalo od 11.-12. studenog 2017. godine Emina Ortaš osvojila je zlatnu medalju i stekla titulu prvakinje Balkana. Prvenstvo je okupilo najbolje taekwondo borce iz osam zemalja, a reprezentacija BiH nastupila je s 56 natjecatelja.

2

Istodobno u Zagrebu održan je “23. Croatia Open” na kojem je Petra Ždero osvojila brončanu medalju na svjetskom rangiranom G1 turniru „23. Croatia Open-u“. Na ovom natjecanju nastupilo je 1110 natjecatelja, 298 klubova iz 48 zemalja čitavog svijeta.

August Orlović, predsjednik TKD Magone Livno na svečanom prijemu pohvalio je sve članove i članice kluba istaknuvši zavidne rezultate u svim kategorijama s posebnim naglaskom na članice koje su već devet godina prvakinje BiH. Trenutno klub broji oko 120 članova s kojima rade 4 trenera i 2 voditelja. Orlović je zahvalio svima u klubu, roditeljima i potpori Vlade Hercegbosanske županije na uspješnoj suradnji.

 

Vlada HBŽ