Premijer održao sastanak s predstavnicima pravosudnih institucija u HBŽ-u

Dana 24. ožujka 2021. godine predsjednik Vlade Hercegbosanske županije je održao radni sastanak s predstavnicima pravosudnih institucija u Hercegbosanskoj županiji i resornog Županijskog ministarstva, sve to povodom izrade i usvajanja Proračuna Hercegbosanske županije za 2021. godinu, kao i razmatranja tekuće problematike i funkcioniranja istih institucija, uvažavajući propisane mjerodavnosti, institucionalnu neovisnost i samostalnost.

Pored predsjednika Vlade Ivana Vukadina, na sastanku su nazočili i predsjednik Općinskog suda u Livnu Niko Cvitanović, predsjednik Županijskog suda u Livnu Nedim Begić, glavni tužitelj Tužiteljstva Hercegbosanske županije Vaso Marinković te ministar Pravosuđa i uprave Hercegbosanske županije Milan Bašić s pomoćnikom I. Ćosićem.

Nakon sadržajne i konstruktivne rasprave te uz nespornu i evidentnu potrebu za održavanjem ovakvih tematskih radnih sastanaka, usuglašeno je da će se institucionalni dijalog nastaviti kako bi se poboljšali ne samo uvjeti za rad, nego i obostrana funkcionalnost.

Vlada HBŽ

Niko Cvitanović, Nedim Begić, Vaso Marinković, Ivan Vukadin …

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply