Pretukao i ošišao kćerku pa je silovao više puta, osuđen na 15 godina

Viši sud u Požarevcu osudio je u prvostupanjskom postupku Živorada Milića (61) iz Smoljinca kod Malog Crnića na 15 godina zatvora, jer je silovao maloljetnu kćerku A. M, tada staru 16 godina.

Time je sud usvojio prijedlog Višeg tužiteljstva, koje je za optuženog tražio maksimalnu kaznu, koja se, inače, veoma rijetko izriče.

Prema navodima optužnice, Živorad je 10.svibnja prošle godine kćerku pretukao i ošišao, a onda je primorao da ga zadovolji oralno i klasičnim seksualnim odnosom, a to je uradio i sutradan popodne.

Trećeg puta, 12. svibnja oko 12 sati, sve je ponovio, ali je tada i analno silovao kćerku. Sve vrijeme on je nju i vrijeđao, optužujući je da je drolja i da spava sa starijim muškarcima u selu.

Ona je 12. svibnja pobjegla od kuće i napisala pismo majci, koja je napustila muža i boravila kod kćerke udate u Smederevu,prenosi Avaz

U pismu je A. M. navela da će da izvrši samoubojstvo, pa je majka slučaj prijavila policiji. Poslije toga, Živorad je uhićen i određen mu je pritvor.

Poslije njegovog uhićenja, analizom DNK tragova na krevetu, posteljini i na rublju djevojčice, nađeni su njegovi biološki tragovi. Liječničkim pregledima utvrđeno je da je djevojčica imala brojne povrede po tijelu i intimnim dijelovima. Istražni organi rekli su da do sada nisu vidjeli ovako brutalno silovanje.

Optuženi je u veljači prošle godine izašao na uvjetnu slobodu iz zatvora, gdje je bio zbog ubojstva.